LUNTA!! :)

Olipa ihana herätä tänä aamuna, kun yöllä oli satanut lunta. Toivottavasti ei vaan sula heti pois. Olen ollu tosi laiskana. Enkä ole jaksanu kirjoitella kuulumisia tänne blogiin. Viime viikon kärvistelin kauheessa hammasjomotuksessa. Kävin maanantaina leikkauttamassa viisaudenhampaan pois. Ja voi hitsi mikä älytön kipu oli koko viikon!!! söin vissiin kaks pakettia särkylääkettä kipuun. Toinen puoli kasvoista oli ihan turvoksissa. Olin ihan hamsterin näköinen, joka on jemmannu ruokaa poskeen talteen :) Sunnuntaina Pinjalla oli ensimmäisen kerran kuumetta. Neidille on tulossa hampaita lisää. Voi raasua! kun oli surkean näköinen. Sunnuntai päivä menikin siinä kun Pinja istu äiskän sylissä koko päivän. Onneksi kuumetta oli vain tämä yksi päivä. Maanantaina neitokainen oli ihan oma itsensä.

Elmo on kotiutunu meille hyvin. Ruoka maistuu. Komentaa Leeviä ja Petua ihan ko olis isompiki jätkä. Kiljuminen on myös aika hyvin hanskassa. Enää Elmo ei kilju kuin silloin jos ruoka ei tule ajallaan tai joutuu jäähylle, niin silloin pitää kiekasta portin takaa muutama kiekasu. Elmo tykkää käydä suihkussa ja föönaus on kivaa. Kun tulee tuulitukka! Tosi rohkea pentu. Mielellään tutkii pihaa ja ympäristöä. Pinjan lelut kiinnostaa Elmoa kovasti. Varastelee Pinjan leluja ja leikkii niillä tietysti piilossa:) Yöt nukutaan myös hyvin. Elmo tykkää olla myös isojen poikien kanssa tarhassa. On siellä muutaman tunnin päivässä. Petu on Elmon bestis! :) tulevat hyvin juttuun. Ollaan kyllä tosi ylpeitä Petusta miten nätisti se leikkii Elmon kanssa. Petun jotka tuntevat tietävät miten eläväinen kaveri hän on:) vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää. Ihan ko Petusta olis Elmon myötä kasvanu mies! Leevi on edelleen sitä mieltä että kyllä tuo pikku hemmo varmaan lähtee meiltä viimeistään ens viikolla. Leevi vaan murahtelee ja Elmo haukkua räksyttää takasin. Luonnetta löytyy kakarasta.

Yritän tässä joku päivä saada itseä sen verran niskasta kiinni että saisin otettua kuvia pojista. Ja laitettua vielä ne tänne blogiin.