TOUKOKUUN KUULUMISIA

No joo..tämä minun blogiin kuulumisien kirjoittaminen on kyllä ollu ihan retuperällä. Yksinkertaisesti en ole jaksanu keskittyä kirjoittamaan ajatuksella mitään tai sitten kun olis ollu aikaa keskittyä jotain kirjoittamaan, eiköhän vuodatus ole sitte NIIN hidas että en ole jaksanu odottaa, josko pääsis sinne ehkä jotain tänä päivänä kirjoittelemaan, mutta korjataan asia nyt:)

Niin mitäs meille? meille ei sen ihmeenpää kuuluu. Harri lähti Sotkamoon Talvivaaraan töihin huhtikuun viimeisellä viikolla, joten myös sen takia blogiin kirjoittaminen on jääny. Kaikenlaista touhua ja tekemistä on riittäny pikku-neidin ja karvatassujen kanssa. Meidän koira rintamallakaan ei mitään erikoisempaa ole tapahtunu. Leevi ja Petu pudottaa para-aikaa turkkia, joten harja on ollu nyt kovassa käytössä. Huh..älytön määrä karvaa on jo lähteny ja vielä siitä vaan lisää lähtee. Elmo tykkää pelailla pihalla futista. Vaviskaa!! Täällä on uusi Litmanen kasvamassa!! Oliskohan maajoukkueessa tilaa vielä yhdelle Litmaselle:)) Meidän koirien harrastukset on tällä hetkellä aika rajoittuneet pihalla vapaana liikkumiseen, futiksen pelailuun, Elmon kanssa pientä näyttely treeniä ja lenkkeilyä aina mahdollisuuksien mukaan. Lenkillä käyminen parinkin koiran kanssa sekä lastenrattaat on välillä vähän kaaottisen näköistä touhua. Onneksi Maija systerillä loppuu koulu kohta. Maija lupautui tulemaan vähän kaveriksi mulle, niin pääsen metsälenkille koirien kanssa. Harmi kuin lastenrattaita ei ole semmosia ns. offroad-tyyppisiä. Mikäs se olis semmosilla rattailla päästellä tuolla metsässä Pinjan ja koirien kanssa:))

Leevin ontuminen on ollu minun huolena. Kevät talvella koirat söi pihalla luita. Petulla on ihan pennusta asti ollu sellainen tyyli että ns. Leevin yli saa kävellä. Siltä saa ottaa luut ihan noin vaan ja Leevin ruokakupille saan mennä, jos kukaan ei minua kiellä. Leevi ei ole ikinä edes Petulle kunnolla murahtanu ja tehny selväksi pelisääntöjä...mutta tällä kertaa Leevin luuta ei otettukkaan noin vain. Vaan Leevi ja Petu ottivat ihan kunnolla vastakkain ja ottivat mittaa kuka se herra on tässä talossa? No Leevihan se herra talossa on, ja on edelleen. Ja tässä rytäkässä Leevi satutti sitte etujalan, joka aina silloin tällöin muistuttaa tapahtumasta. Jalka kuvattiin ja onneksi jalasta ei löytyny mitään murtumaa tai muita muutoksia. Ilmeisesti jokin lihasvenähdys tuli jalkaan siinä rytäkässä.  Jalka on ollu parempana, mutta nyt ontumista on vähän taas ollu. Toivottavasti hieromalla jalka saatais sellaiseen kuntoon, että se ei haittaisi normaalia 9½ vuotiaan jellonan elämää. Kaikenhan näiden karvanaamojen eteen tekee.

Toukokuun alussa käytiin Elmon ja koko perheen voimin Posion näyttely. Tähän alkuun: Kiitokset Harrin vanhemmille auton lainaamisesta. Perille päästiin ja kotiin tuomisina meillä oli Rop-pentu ja kp ruusukkeet :) Tosi hienosti näyttelyura on lähteny käyntiin. Tästä on hyvä jatkaa nöyrin mielin eteenpäin. Kesällä meillä on kaks näyttelyä suunnitelmissa. Heinäkuussa mennään Ouluun ja elokuussa Tornion kv-näyttelyyn, kun tässä kotikulmilla sattuu olemaan. Kasvetaan ja miehistytään rauhassa. Katsotaan loppuvuodesta josko käytäs jossakin päin suomea kehässä pyörähtämässä.

Tässä oli pika päivitys meidän toukokuuhun. Yritän tässä heilua kameran kanssa pihalla jos sais uusia kuvia otettua pojista.

Lämmintä kesää kaikille!!

Elmo kiittää ja kumartaa Rop-pentu onnitteluista!! :)