KUULUMISIA KUVIA JA KESÄLOMA!!

Ihanaa kauan odotettu kesäloma alkoi juhannukselta...
Kevät oli töidenkin puolesta ihan kiitettävän rankka. Pari viikkoa olin toukokuussa sairaslomalla selän takia, kun tavarakuormaa purkaessa venäytin selän ihan kunnolla. Ja olipa vain kipeä!!

Toukokuussa meillä oli myös sauna/suihku ja kodinhoitohuoneen remontti. Remontti tais kestää kokonaisuudessaan noin kolme viikkoa. Meillä oli ammattimies tekemässä, joten remppa saatiin tehtyä nopeasti pois. Ja ei voi olla kuin lopputulokseen erittäin tyytyväinen:) Laittelen remppajutusta ihan oman postauksen tänne blogiin.

Elmon kanssa ollaan käyty näyttelyissä Oulaisissa, Tuurissa ja Kangasniemellä. Toukokuussa oli Oulaisissa ryhmänäyttely, ja tuomarina oli Teija Aalto-Salmi.



Arvostelu: 4-vuotias erinomaista tyyppiä. Hyvä sukupuolileima ja hyvät mittasuhteet. Oikea ilmeinen uroksen pää, jossa hyvä vahvuus. Rodulle tyypillinen olemus. Erinomainen kaula ja ylälinja. Hyvä vahva lantio. Erinomainen eturinta ja runko. Hyvin kulmautunut. Liikkuu hieman kapeasti takaa, mutta muilta osin erinomaisesti. Upea turkki. Koira esitetään upeassa kunnossa ja erinomaisesti.



Elmo ROP.

Kesäkuun alussa tehtiin pieni etelän turnee.. lauantaina 9.6 käytiin Tuurissa Keskisen Vesan kyläkaupan pihalla kaikkien rotujen koiranäyttelyssä. Reissun lähdettiin perjantaina töiden jälkeen. Petu ja Nemo oli hoidossa reissun ajan koirahoitolassa.



Tällä hulppealla autolla oltiin reissussa. Kiitokset vaan Harrin vanhemmille asunto-auton lainasta. Kyllä passas ajella ja hyvin nukuttua.



Pinja ja Elmo heart

Tuurissa leot arvosteli Kristiina Niemelä



Arvostelu: Erinomainen tasapainoinen kokonaisuus. Komea uroksen pää. Hyvä maski. Leikkaava purenta. Hyvä ylälinja sekä rintakehä. Hyvät tasapainoiset kulmaukset. Hyvä luusto. Liikkuu erinomaisella askel pituudella. Esiintyy ja esitetään hyvin.



Elmo ROP.

Matka jatkui vielä samana iltana Kangasniemelle. Sää ei suosinut siellä aamusta kehien aikaan, mutta kotia päin lähdettiin mahtavassa auringon paisteessa. Kangasniemellä kaikkien rotujen näyttelyssä leot arvosteli: Yvonne Brink.



Arvostelu: Hyväpiirteinen pää. Hyvin kaunis ilme. Hyvä korvien asento. Täyteläinen kuono. Eriomainen ylälinja. Ihana vartalo. Hyvin kehittynyt etuosa, hyvä lantio, luusto ja kulmaukset. Liikkuu erinomaisesti selkä tiiviinä ja ihanalla askelpituudella. Hyvä turkki ja väri.



Elmo ROP ja VSP Boyzone's Vanilla Sky " Vanni"

Ja kuten kuvasta näkee ilma oli ihana, kun kotiin lähtö oli edessä.....

Pinja ja Elmo heart





Mukava reissu kaikin puolin!!smiley

Tässäpä oli pikaisesti kuulumisia...

Lämmintä ja aurinkoista kesäkuun loppua!