Vuosi on vaihtunut sitten viimeistä postauksesta...

Harmittaa kun blogin päivitys on jäänyt ihan kokonaan. Ennen yritin joka kuukausi päivitellä edes jotain kuulumisia tai kuvia. Jotenki en ole saanut inspiraatiota tähän vaikka muutamat uskolliset lukijat blogia on käynyt lukemassa. ISO KIITOS teille muutamalle uskolliselle lukijalle!. Jospa tähän blogiin tulisi innostus uudestaan uuden vuodatuksen myötä. Paljon on opeteltavaa tämän uuden vuodatuksen käyttämisessä. Kuvia en uskalla tähän postaukseen luvata ennen kuin olen opetellut käyttämään tätä, mutta eiköhän kuviaki ole vielä luvassa :)

Jahas mistäs sitä aloittaisi...??

Vuosi 2012 mennä hurahti, ja paljon ihania muistoja vuoteen mahtui. Paljon reissattiin, Pinja aloitti eskarin, remonttia oli sisällä ja vähän ulkonakin, ihana pieni kummityttö Anni ja paljon paljon muuta mukavaa vuoteen mahtui.

Elmon kanssa käytiin kehissä, ja monta hienoa hetkeä ja kokemusta tuli lisää.

Elmon vuosi 2012 lyhyesti...Näyttelyissä käytiin 17 kertaa.

9xROP, 1xVSP, 3xPU2, 1xPU3, 1xRYP1, 1xRYP2, 1xBIS2, 17xERI

                           ******************************************

Vuosi 2013

Toivon tämän vuoden tuovan tullessaan paljon ihania hetkiä, onnea ja terveyttä. Jotain suunnitelmia on tähän vuoteen, mutta niitä katsellaan kun niiden aika on :)

Koirat jakselee hyvin, ja kaikenlaista puuhasteluja koiruuksien kanssa ollaan tehty. Kuvia tulee kun tämä "nörtti" oppii niitä lisäämään.

Aurinkoista helmikuuta!!

Toiveena kaikille blogin lukijoille:) Laittakaa edes pieni kommentti, jotta tiedän että täällä joku vierailee blogia lukemassa. Kiitos etukäteen...