KUULUMISIA...

Syksy se on tullu tännekin. Vettä satelee ja tuulla tuivertaa välillä ihan kunnolla. Villasukatki piti kaivaa kaapista jo esille:) Oon sellanen vilukissa aina varpaat ja sormet jäässä. Meille ei sen ihmeenpää kuulu. Mulla äitiysloma loppu tuossa pari viikkoa sitten, mutta päätin jäädä vielä kotiin Pinjan kanssa. Olen nyt kotona ainakin tämän vuoden loppuun asti ja katellaanpa sitte tammikuussa miltä tuntuu.

Kovasti omat ajatukset tahtoo harhailla jo tulevaan.....ja odotukset on tietysti korkealla:) Niistä kirjoittelen sitten myöhemmin..... 

Ens viikonloppuna on Torniossa mätsäri. Aattelin Leevin kanssa käydä viettämässä ns. yhteistä laatuaikaa. Leeville tekee välillä ihan hyvää päästä pois Petun seurasta. Pojat ovat kuin paita ja peppu aina yhdessä. Leevi nauttii suunnattomasti toisten koirien ja ihmisten seurasta. Ja ennen kaikkea saamastaan kaikesta huomiosta. Petu kun on semmonen häseltäjä. Leevi riepu tahtoo jäädä aina tämän meidän häseltäjä höseltäjän varjoon. No Petua ei nyt mätsärit vois sitte vähenpää kiinnostaa. Se on semmonen luonnonlapsi tykkää kulkea "omia" polkuja niin myös kehässäkin:)

Kemin ryhmä ja Oulun kv näyttelyissä on tarkoitus käydä tuttuja morjestamassa ja kattelemassa koiruuksia.