Niin se vain kesälomaa jo meni. Ja eka viikko töitä takana. Ihan mukavaa vaihtelua olla kolme viikkoa Torniossa töissä,  ja elokuun kolmas päivä palaan Kemiin omaan paikkaan töihin.

Meidän poppoo on kirjaimellisesti ollu koko kesä ihan pihalla. Kaikenlaista projektia ja tekemistä on ollu enempi ja vähempi. Takapihalle on ilmestyny latomallinen pihavarasto ja terassi. Meidän talon yhteydessä oleva lasiterassi on saanu uuden ilmeen kun Harri laatoitti lattian pakkasen kestävällä laatalla. Nyt on terassi helppo pitää puhtaana, kun pystyy lattian imuroida ja luututa tosi kätevästi. Etupihallakin on muutosta tullut asfaltin ja reunakiven myötä. Laittelen kuvia blogiin, kun saan kamerasta purettua kuvat koneelle. Oulua ja Rovaniemeä pidemmällä reissulla ei olla käyty, mutta jospa ensi kesänä sitten.

Ja mitäs meidän pojat?

Helteiden takia ruoka ei ole kovin hyvin maistunu kummallekkaan. Pojat on paljon uinu. Tai siis Elmo on uinu ja Petu on hengaillu rannalla syöden heinää. Petulta kuvautin lonkat ja kyynäreet kesäkuun eka viikolla. Lonkat on harmittavasti B/D. Kyynäreet on puhtaat. Ilmeisesti lonkan takia Petulla on ollut jäykkyyttä välillä juuri oikeassa takajalassa talvisin kovemmilla pakkasilla. Muuten en ole huomannu lonkan vaivaavan mitenkään. Elmo on tarkoitus kuvata kans tässä kun sopiva ajankohta vain järjestyy. Muuten pojat on ottanu ihan lungisti koko kesän. Kaikenlaisia suunnitelmia on mutta katsellaan mitä ne tuo sitten tullessaan.

Aurinkoista heinäkuuta kaikille!