KUULUMISIA JA AJATELMIA

Kauheasti ei ole ollu uutisoitavaa. Tasasen letkeetä menoa on ollu. Lunta on tullu lisää ja pakkasia välillä pitäny, ja Elmo se vaan kasvaa. Ei ole enää mikään sylivauva. Elmon kulmahampaita ollaan urakalla heiluteltu. Ihan mukavasti jo heiluvat, ja nätisti näyttää uudet tulevan. Pentukoulu alkaa Elmolla 11.2. ja sinne mennään sitten vähän harjoittelemaan uusia juttuja. Mukava saada itekin vähän omaa laatu aikaa:) 

Leevin korvat on ollu terveet ja puhtaat. Mikä on ollu tosi mahtava juttu! :) Leevillä tuli loppusyksystä korvatulehtuskierre. Lääkekuureja meni lääkekuurin perään. Eikä mikään tuntunu tehoavan. Laskin että viis tai kuus lääkekuuria oli viime vuonna. Sitten päätin että nyt loppuu lääkkeiden syöminen ja vaihdettiin Leevin ruoka kokonaan luomuun ja tästä on ollu apua vaivaan. Ja hyvä näin. Muuten meidän Leevi Löllykkä on ikäisekseen ollu hyvässä kunnossa. Vähän on pientä kankeutta havaittavissa, mutta ei se menoa tunnu haittaavan. Ja mitäs Petulle kuuluu? No Petu on Petu :) juostaa hönttää Elmo kintereillä ja välillä painivat. Se on se meidän hulivili poika tää Petu! :)

Tulevia näyttelyitä olen ohi mennen katellu. Kauheasti en vielä halua enkä uskalla suunnitella tulevaa, vaikka kaikki näyttääkin hyvältä. Mennään päivä, viikko ja kuukausi kerralllaan, niin en ainakaan putoa kauhean korkealta.... Luottavaisin mielin mennää kuitenkin eteenpäin :)

Sen verran ollaan mietitty josko lähdettäis koko perheen voimin kesällä Leoleirille Kuopion Rauhalahteen asuntovaunulla:) Heh... vaikka minä viime lokakuun pennun hakureissun jälkeen vannotin itelle että: minä en enää ikinä lähe asuntovaunulla mihinkään, se on varma!!! Olihan se sen verran extreme kokemus! Noooh... ei pidä sanoa ei ikinä! :) ja kuulemma matkailuhan avartaa kummasti. Katellaan ny miten Harrin työt antavat periksi. Jeps tämmöstä meillä. Kirjoittelen tääs kuulumisia kun kerkeän....